2017. április 13., csütörtök

Évzáró értekezletet tarott egyesületünk

2017. április 10.-én évzáró értekezletett tarott a Nyíregyháza-Kertvárosi Polgárőrség Egyesület. A mostani kiemelkedő jelentőségű volt, hiszen ebben az évben ünnepli 20 éves fennállását az egyesületünk.

Az értekezleten Kovács Aladár elnök beszámolt az elmúlt év, valamint az elmútl húsz év eseményeiről, bűncselekményeiről, az elért sikerekről és a még előttünk álló feladatokról. A városrészünk területén 2016.-ban mindösszesen 57 bűncselekmény történt, ebből 5 esetben zaklatás, 11 esetben kis értékű lopás, valamint 5 esetben lakóépületből történő lopás volt.

Bár az esetület a tavalyi évben kevesebb támogatásban részület, mint azt megelőzően, anyagi helyzete stabilnak mondható. Kiemelkedő jelentősségű a Vállalkozók, az Önkomrányzat és a Polgárőr Szövetség támogatása, mely nélkül ellehetetlenülne működése.

A beszámolók végén elismerések átadására került sor, melyet ez alkalommal az alapító tagok kaptak. A teremben a 16 alapító tagból 5 fő tudott jelen lenni (Kovács Aladár, Giba Tamás, Csók István, Szőke Sándor, Póka Imre). Egyesületünk örzi elhalálozott társaink emlékét.